ciburuan.wordpress.com
Jalma Reujeung Janggélék Dirina (Bagéan Kahiji)
Bubuka Jalma anu hirup di dunya ieu pasti ngaku dirina téh aya di dunya ieu. Hirupna téh pasti dibarengan ku ayana dirina atawa janggélék dirina. Da bener ogé anu ngaranna jalma hirup mah pasti kud…