ciburuan.wordpress.com
Pasini ti Mimiti
Nyukcruk galur ti kapungkur Waktu raga tacan campur Teu apal saha dulur Tapi taya nu bakal lapur Diinget-inget moal inget Waktuna lain ayeuna danget Waktu ingetan tacan lebet Taya anu wani nyatet A…