ciburuan.wordpress.com
Bati Nineung ti Nu Nineung
Bati Nineung ti Nu Nineung, reueus jadi urang sunda… paralun lain jang palumpatan Kitu cenah judulna ieu blog téh. Ngalongok blog anu ieu mah, (dilongok dina ping 27 Rayagung) rada hémeng ogé. Saba…