ciburuan.wordpress.com
Basa mah Teu Meuli
Lamun meuli mah pasti kudu mayar. Lamun mayar kudu ku duit. Jadi lamun basa henteu meuli, hartina teu kudu kaluar duit. Kusabab basa mah henteu meuli, hartina lamun urang hayang ngaluarkeun basa t…