ciburuan.wordpress.com
Kakawihan Barudak: Ayun Ambing
Ayun ambing, ayun ambing ayun ambing lila nyaring mana nyaring ku disanding ayun puntang, ayun puntang ayun puntang lila hudang mana hudang ku disorang (Dicutat tina: Kakawihan séjénna: Kakawihan B…