ciburuan.wordpress.com
Kakawihan Barudak: Hét Hét Embé Janggotan
Hét-hét embé janggotan Pa Kuwu kariaan laukna lauk bilatung kéjona kéjo gandrung prang prung bedog buntung trongtrang bedog rompang hét-hét embé janggotan badubangpak…. (Dicutat tina: Kakawih…