ciburuan.wordpress.com
Basa Sunda di Internét
Waktu maca ngeunaan wordpress basa Sunda, anu kaciri rada hémeng téh nyaéta cara ngagunakeun kecap-kecap dina basa Sunda pikeun narjamahkeun atawa ngaganti kecap tina Basa Inggris. Sanajan henteu s…