ciburuan.wordpress.com
Kakawihan Barudak: Prang Pring
Prang-pring sabulu-bulu gading, ngagading ka Sunda perang, nya perang di pangadegan, turuné puyuh hayam jago babaranten dikencréng-kencréng kucubung, kucubung kuruwek dugel, mintel (Dicutat tina: K…