ciburuan.wordpress.com
Kakawihan Barudak: Acung-acungan
Cung acung halu-halu, tikukur ngadu, di jalan ka Cikadu, opak-opak anggé-anggé, mulung muncang ka papanggé, digogog ku anjing gedé, beunangna henteu kabadé. (Dicutat tina: Kakawihan séjénna: Kakawi…