ciburuan.wordpress.com
Tangkal Bungur
Angin subuh geuning ngahiliwir Raga nyawa katambias Geus Nyangreud katineung deudeuh Geuning Kembang bungur geuningan ting arulang Reumisna nungtut ragragan Cipanon kuring Tali asih seungit kembang…