ciburuan.wordpress.com
Jodo Pati Bagja Cilaka Kagungan Gusti
Jodo pati bagja cilaka mah kumaha Gusti. Jodo pati bagja cilaka mah kagungan Gusti. Jadi inget kekecapan kolot, pikeun ngupahan téh biasana mah ku kecap jodo pati bagja cilaka mah geus aya anu nang…