ciburuan.wordpress.com
Ari Sare mah Osok Sareupna
“Cim, apal teu manéh.” Ceuk si Duyéh ka si Acim. “Apal naon ari manéh…?” Si Acim malik nanya. “Eta, ceuk kolot kuring mah ulah saré sareupna cenah.” Ceuk s…