ciburuan.wordpress.com
Nempo Mobil Puso
“Cim, kamari manéh ka mana…?” si Omon nanya ka si Acim. “Kamari?” Témbal si Acim bari ngahuleng. “Kamari mah kuring ngilu jeung kolot kuring ka kebon.” &#8…