ciburuan.wordpress.com
Wanci Sareupna, Barudak Kudu Ngarampih Bisi aya Sandekala
Wanci sareupna bisa jadi wanci anu kudu dijauhan pikeun jalma-jalma urang lembur, hususna pikeun barudak. Lamun wanci geus ngagayuh ka wanci sareupna, kolot-kolot biasana mah ngageroan budak-budakn…