ciburuan.wordpress.com
Momobilan, Kaulinan Barudak dina Nyieun Mobil
Momobilan, sakumaha ngaranna minangka kaheureuyan atawa kaulinan barudak anu wangunanana nurutan mobil beneran. Sanajan kitu, teu kabéh momobilan anu wangunanana nurutan mobil. Da aya ogé momobilan…