ciburuan.wordpress.com
Pindah Cai Pindah Tampian
“Cim, pernah ka dayeuh teu?” si Omon nanya ka si Acim dina hiji wanci nincak kalangkang satangtung. “Tacan kuring mah.” Témbal si Acim, “tapi dayeuh mana heula…?…