ciburuan.wordpress.com
Buku Amal
“Cim manéh geus dieusian acan?” “Naon ari manéh, teu puguh ujung puhuna. Ujug-ujug nanya dieusian waé?” Si Acim melong ka si Omon. Anu dipelong ukur nyéréngéh, nempo babatur…