ciburuan.wordpress.com
Kakawihan Barudak: Néngnongnéngjak
Néngnongnéngjak toroktok kuda janggotan pa kuwu kariaan laukna lauk bilatung kéjona kéjo gadung tangtung bedog rumpung tungtang bedog rompang hét hét kuda janggotan kélék monyét héhéotan bangdung b…