ciburuan.wordpress.com
Jalan Anu Panjang
Lamun émut kanu ngantos Iraha dipasihan wartos Patepang upami cios Supaya henteu digentos Dugi ka iraha anjeun sabar Ngantosan anu tatahar Bari anjeun henteu sadar Perhatosan anu dipalar Pikiran as…