ciburuan.wordpress.com
Ngaran Jalma (Bagean Ka-3): Parobahan Ngaran Jalma di Lembur
Lamun dititenan, ngeunaan ngaran jalma-jalma, hususna di lembur, aya perobahan. Parobahan dina nyieun ngaran jeung ngalarapkeunana. Parobahan ieu aya lamun dikaitkeun reujeung pparobahan waktu. Jad…