ciburuan.wordpress.com
Ngalalakon Nu Didongdon, Ti Pasamon Ka Saban Wewengkon
Cing caringkas, jagjag waringkas, kudu jadi jalma bedas Awakna kudu teuas lir ibarat batu cadas Teu gampang, teu haringhang, jauh tina ngahelas Sanajan kitu tetep bisa ngabedakeun mana hideung mana…