ciburuan.wordpress.com
Rajaban Éta téh Tanggal 27 Rajab
“Cim, ari Rajaban téh iraha jadina?” Si Duyéh nanya ka Si Acim, mangsa manéhna duaan eukeur ngala suluh di sisi leuweung. “Cenah mah malem Ahad hareup.” Témbal si Acim anu e…