ciburuan.wordpress.com
Ngalangsu Maju
Najan nutur indung suku, Kamana waé éta lumaku, Apal ka saha kudu satuhu, Kamana waé éta satuju, Satujuan, salalampahan, Sarimbagan nu ditéangan, Hiji nu jadi dicekelan, Tong leupas najan méh-méhan…