ciburuan.wordpress.com
Rajaban éta Lain Naék Tarajé Waktu Peuting
“Mon kuring mah acan kabagéan kénéh. Kumaha nya…? Sieun teu apal waé kuring mah.” Ceuk si Acim ka si Omon bangun anu hariwang. Si Omon teu némbalan. Manéhna gegereyeman waé. Ngapa…