ciburuan.wordpress.com
Kakawihan Barudak: Oyong-oyong Bangkong
Oyong-oyong bangkong, Kong parakan nyambut, Buten buah beunying, Nyingsatkeun cawené, Néang nu ngajuru, Ruket sajajagat, Gatrik tumpak munding, Dingkleung ka landeuhkeun, Keuna kana burang, Rangkék…