ciburuan.wordpress.com
Salin Jinis, Robah Alam
Layung di luhur gunung geus jucung Kalangkang pating jurungkunung Jiga anu ngajurung-jurung gera nangtung Hamo ulah lali, hirup manjing ka tungtung Warnana koneng ku matak aheng Kade pancen anu mal…