ciburuan.wordpress.com
Hehelikopteran
Hehelikopteran teh mangrupakeun kaulinan barudak anu arek nyarupaan kana helikopter. Ngan bedana teh mun helikopter mah mun kolecerna muter, helikopterna naek ka luhur, sedengkeun hehelikopteran ma…