ciburuan.wordpress.com
Carita Baheula jeung Ayeuna
Indung anu ngakandung Salapan bulan langkung Dipikanyaah dipidangdung Euweuh indung anu nguyung pundung Sanajan kadang aya anu embung Bapa anu ngayuga Ihtiar neangan beaya Saban poe teu weleh nyatr…