ciburuan.wordpress.com
Pamali: Teu Meunang Ngucapkeun Embé atawa Miara Embé
Pikeun urang lembur (pangpangna lembur Ciburuan), anu ngaranna embé atawa kambing jeung ucapan embé téh jadi hiji hal anu dipahing atawa dipantang pisan. Mun ngingu embé atawa kambing teu meunag di…