buatoranglapo.com
Cheesecake 3 Bahan - Mudah, Gebu dan Sedap - Buat Orang Lapo
Assalamualaikum..Kali ni saya cuba buat resepi cotton cheesecake 3 bahan yang pernah menjadi viral di media sosial. Dah lama jugak rasanya cheesecake 3 bahan ni menjadi viral tapi baru sekarang saya berkesempatan nak update resepinya disini. Saya tak pasti siapa yang mula-mula membuat cheesecake ni tapi apa-apa pun terima kasih kepada tuan punya resepi yang … Continue reading "Cheesecake 3 Bahan – Mudah, Gebu dan Sedap"