buatoranglapo.com
Sizzling Yee Mee Hot Plate - Buat Orang Lapo
Assalamualaikum. Entry kali ni saya nak kongsi pula resepi sizzling yee mee. Ni antara makanan kegemaran saya dan suami kalau keluar jalan-jalan terutamanya kalau makan kat food court di mana-mana shopping complex. Sizzle maksudnya berdesir. Bunyi berdesir kuah yang panas dalam Hot Plate tu la yang maksudnya sizzling.. Tapi kalau tak ada Hot Plate pun … Continue reading "Sizzling Yee Mee Hot Plate"