buatoranglapo.com
Panna Cotta - Review - Buat Orang Lapo
Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.. Kali ni aku nak buat review dessert yang aku rasa paling sedap aku pernah makan. Baru-baru ni family belah isteri aku belanja makan di sebuah restauran western. Nama restauran tu ialah Tijaarah Western di seksyen 7 shah alam (Nanti scroll ke bawah untuk tgk map location restauran tu). Kami sampai dalam pukul 8.30 malam camtu. Meja dah pun … Continue reading "Panna Cotta – Review"