bottegaeventi.com
Bottega Eventi - SUPERLAB
Во последните години Боттега Евенти го применува иновативниот пристап при организацијата на настани. Со својот самонаречен СУПЕРЛАБ дел, Боттега Евенти навлегува во една нова експериментална фаза. Во 2017 година Боттега Евенти за прв пат на своите настани ги презентира новите суперсонични машинки Le Whaf набавени од лабараторија во Парис кои овозможуваат незаборавен molecular experience –...