bottegaeventi.com
Bottega Eventi - Modernist Catering
Боттега Евенти во 2017 презентира нов правец наречен Modernist Catering – сервис кој овозможува да се подигне нивото на кетеринг услугите при организација на настани. Сервисот учествува во создавањето на нови модернист менија и нуди различни концеппти на сервирање при што храната е во центарот на вниманието на настанот. Modernist Catering се служи со нови...