bottegaeventi.com
Gentleman's Expo '19 - Whiskey edition - Bottega Eventi
Виски изданието на the GENTLEMEN’S EXPO ’19 ги воодушеви посетителите Второто издание на the GENTLEMEN’S EXPO ’19 “whiskey edition” во организација на агенцијата за настани Боттега Евенти, кое се случи во Skopje Marriott Hotel ги воодушеви посетителите иминатиот викенд – петок и сабота. “Концептот на настанот е осмислен многу добро и е организиран по...