blog.literatura.mk
Промовирана книгата за деца „Брзосплетковска 63 и случајот со смрдливите чорапи“ од Катерина Трајановска
Во претпразничниот амбиент на книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“ вчеравечер (20 декември) беше промовиран новиот роман за деца „Брзосплетковска 63 и случајот со смрдливите чорапи“…