blog.literatura.mk
Мирослав Масин: Подобро слободен на гранка, со птиците и мајмуните, отколку заглавен во системот
На 26 ноември 2019 година во ликовниот салон на Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ), беше отворена изложбата „Подобро на гранка одошто заглавен во лифт“ на академскиот сликар Мир…