blog.literatura.mk
„Сакај ја диво“ од најпознатиот инстаграм поет – Атикус, објавена на македонски јазик
„Сакај ја диво“ од најпознатиот инстаграм поет – Атикус, излезе од печат на македонски јазик, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Ова е многу модерна љубовна приказна. Мом…