blog.literatura.mk
Промоција на „Јас сум Миа“ од Јана Мишо во Куманово
Книгата за млади „Јас сум Миа“, од популарната домашна авторка Јана Мишо, ќе биде промовирана во библиотеката „Тане Георгиевски“ во Куманово, на 7 ноември (четврток) со почеток во 12 часот. Промоци…