blog.literatura.mk
„Нетфликс“ сними празничен филм по книгата „Нека снежи“
Телевизиската и филмска продукциска компанија „Нетфликс“ сними празничен филм базиран на книгата „Нека снежи: три празнични романси“ од Џон Грин, Морин Џонсон и Лорин Миракл, која на македонски јаз…