blog.literatura.mk
Со извадок од „Танц околу Сонцето“ го одбележуваме 70. роденден на Ведрана Рудан
Со извадок од автобиографијата „Танц околу Сонцето“ го одбележуваме 70. роденден на популарната хрватската авторка Ведрана Рудан. Во книгата, искрено и без разубавување, Рудан, која е родена на 29 …