blog.literatura.mk
„Девојче и мече“ од Ване Костуранов се најде на престижната книжевна листа „The White Ravens“
Сликовницата „Девојче и мече“ од познатиот македонски илустратор и уметник Ване Костуранов, која е во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“, се најде на престижната книжевна листа „Th…