blog.literatura.mk
Kниги и училишна опрема од „Арс Ламина“ и „Литература.мк“ за децата од документарецот „Медена земја“
Издавачката куќа „Арс Ламина“ и книжарниците „Литература.мк“ донираа книги и училишна опрема за децата – протагонисти во документарниот филм „Медена земја“. Децата од семејството Сам, кои присуству…