blog.literatura.mk
„Медена земја“ е најдобар документарец според публиката на „Сараевскиот филмски фестивал“
Публиката на „Сараевскиот филмски фестивал“ го избра „Медена земја“ (Honeyland) за најдобар документарец. Според гласовите на гледачите, македонскиот документарец доби вкупна оценка од 4.85, со што…