blog.literatura.mk
„Што и да те прави среќен“ од Вилијам Сатклиф на македонски јазик во издание на „Арс Ламина“
Книжевниот хит „Што и да те прави среќен“ од Вилијам Сатклиф излезе од печат на македонски јазик, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“. Станува збор за исклучително духовит …