blog.literatura.mk
Седум книги за патување што треба да ги прочитате овој месец
Секое патување започнува со еден чекор. Потребно е да излезете од комфорната зона – тогаш почнуваат авантурите. Често патувањата почнуваат со читање инспиративна книга која ќе ве поттикне да појдет…