blog.literatura.mk
Конкурс за наградата „Антево перо“ за необјавена поетска книга
До 25 август е отворен Конкурсот за доделување на наградата „Антево перо“ востановена во чест на творештвото на Анте Поповски, која се доделува за необјавена поетска книга на македонски јазик. Нагр…