blog.literatura.mk
Марија и Маги во „Литература.мк“ ги избраа книгите што ќе ги читаат ова лето
„Девојче и мече“ од Ване Костуранов, „Џиновска продавница за фантазии“ од Бистра Георгиева, „Дружината на борот“ од Снежана Анастасова Чадиковска, серијалот за Исидора Мун од Хариет Мункастер, „Чор…