blog.literatura.mk
Бистра Георгиева: Со големи соништа до џиновска сликовница
Неодамна, најмладата читателска публика доби нова прекрасна публикација, „Џиновската продавница за фантазии“ од Бистра Георгиева, со илустрации од познатата шпанска илустраторка Моника Каретеро, а …