blog.literatura.mk
Промовирана книгата со хаику-поезија „Дремката на облакот“ од Софија Бислимоски
Во присуство на бројни гости вчеравечер (12 јуни 2019г. ) во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“ беше промовирана книгата со хаику-поезија „Дремката на облакот“ од младата поетеса…